Kopimaskiner

Vi har et stort udvalg af semi-professionelle maskiner og store professionelle maskiner, både når det drejer sig om print i sort/hvid eller farve. Multifunktionsmaskiner med print, scan og kopi findes fra den helt lille A4 maskine og dækker maskiner til det helt store behov – både i sort/hvid eller farve.

Vi har fået en stak kopimaskiner tilbage fra kunder, fra leasingaftaler, og de printere kan du nu leje på et billigt abonnement.
Maskinerne er fuldt renoverede, fuldt funktionelle og klargjorte, så de både kopierer og printer perfekt.
Med i aftalen på printeren er 10.000 print i sort/hvid og 10.000 print i farve om året samt serviceaftale på maskinen.
Og med i prisen er naturligvis også Kapito All Inclusive, hvor vi kommer og installerer maskinen, ligesom vi selvfølgelig viser dig,
hvordan den virker. Alt i alt koster maskinen fra kun 1.999 kroner, og det betyder faktisk at du har en top professionel scanner, kopimaskine og printer fra kun 29 kroner om måneden.

Gå på opdagelse i vores store udvalg eller ring og få rådgivning omkring det rigtige produktvalg – til den rigtige pris, naturligvis.

.

           Kopi-print-scan Farve MFP            Kopi-print-scan Sort/hvid MFP            Printer Farve                          Printer sort/hvid

Kopi-print-scan Farve MFP

Kopi-print-scan Sort/hvid MFP

Printer farve             Printer sort/hvid